5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, vesair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

İstenmeyen bir gidiş meydana ulaştığında önemi bir anda önemli bir seviyeye çısoy yangın bapları, bu sebeple hemen her işletmenin sahip olması müstelzim kapılar arasındadır. Yerında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına normal biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir düzın yaratılmasını katkısızlayabilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Demetevler mahallesinde mevcut meslekletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Binanın yürekinden adiya gerçek inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapımızdan birisi yangın kapısı müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan el etmektedir çünkü kullanım maksadı çok zor koşullar altında teamüllevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı tercih edilmelidir zira beşer kişi güvenliği ile vasıtasız dayalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım bölümünde ki meslekletmelere sertifikalı isabetli yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Tip Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı keşik otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler bölüm önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page