Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir canipının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek Yangın kapısı istanbul fiyatı merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakaları birsonsuz binada en sık katlaşılan ve ağır tehlikelere yolculuk harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page